Επενδύουμε στην Καινοτομία

H CardioExpress S.A ιδρύθηκε το 1993 με απώτερο σκοπό να παρέχει υπηρεσίες υγείας εφαρμόζοντας την τηλεϊατρική, μια καινοτόμο προσέγγιση από άποψη οράματος και τεχνολογίας στις ιατρικές ανάγκες.

Χρησιμοποιώντας συνδυασμό τεχνολογίας και εξειδίκευσης σε ιατρικές υπηρεσίες, η CardioExpress έκανε ένα σημαντικό στοιχείο της καθημερινότητας προσβάσιμο σε όλους.

Η παροχή υπηρεσιών και η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, από τη στιγμή των συμπτωμάτων, έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική μειώνοντας την καθυστέρηση της ανάγκης των ασθενών να καλέσουν για βοήθεια, μέσω της άμεσης διάγνωσης.

Σήμερα, η CardioExpress είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεϊατρικής, παρέχοντας υπηρεσίες στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα (νοσοκομεία, αγροτικά ιατρεία σε απομακρυσμένες περιοχές, απομακρυσμένα νησιά, φροντίδα στο σπίτι, ιδιωτικές κλινικές, εργοστάσια, ξενοδοχεία και πολλές ναυτιλιακές εταιρείες με πάνω από 500 πλοία σε όλον τον κόσμο) και ανταποκρίνεται σε παραπάνω από 22,000 κλήσεις ετησίως.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008. Επιπλέον, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχοντας εκτιμήσει την υποδομή και τις υπηρεσίες τηλεϊατρικής, θεώρησε την CardioExpress μια από τις "Inspiring Examples of Good e-Health Companies" in 2009.

Τέλος, μια Ναυτιλιακή εταιρεία πήρε την Ανανγνώριση ως "Best Practice" & "Noteworthy Effort" κατα την αξιολόγιση του DNV για την πιστοποίηση OHSAS 18001 προσφέροντας τις υπηρεσίες τηλεϊατρικής της CardioExpress σε όλα τα πλοία της.

Η πορεία μας

2020

Επέκταση Υπηρεσιών Τηλεϊατρικής για Αντιμετώπιση Περιστατικών COVID-19

Mobirise

2014

Συνεργασία με την Allianz Worldwide Partners (AWP) 

Mobirise

2010

Συνεργασία με την Mondial Assistance

Mobirise

2004

Παροχή Υπηρεσιών Τηλεϊατρικής στην Ποντοπόρο Ναυτιλία

Mobirise

1997

Παροχή Υπηρεσιών Τηλεϊατρικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση 

Mobirise

1993

Ίδρυση Εταιρείας Τηλεϊατρική στην Καρδιολογία

Mobirise

Cardioexpress.gr

Τηλεϊατρικές Υπηρεσίες
Υψηλής Τεχνολογίας σε Παγκόσμιο Επίπεδο


Επικοινωνία

Πρεμετής 3, 17342
Αγιος Δημήτριος
+30 210 7252631
info@cardioexpress.eu

Social