Η Εταιρεία

H CardioExpress S.A ιδρύθηκε το 1993 με απώτερο σκοπό να παρέχει υπηρεσίες υγείας εφαρμόζοντας την τηλεϊατρική, μια καινοτόμο προσέγγιση από άποψη οράματος και τεχνολογίας στις ιατρικές ανάγκες.

Χρησιμοποιώντας συνδυασμό τεχνολογίας και εξειδίκευσης σε ιατρικές υπηρεσίες, η CardioExpress έκανε ένα σημαντικό στοιχείο της καθημερινότητας προσβάσιμο σε όλους.

Η παροχή υπηρεσιών και η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, από τη στιγμή των συμπτωμάτων, έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική μειώνοντας την καθυστέρηση της ανάγκης των ασθενών να καλέσουν για βοήθεια, μέσω της άμεσης διάγνωσης

Σήμερα, η CardioExpress είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεϊατρικής, παρέχοντας υπηρεσίες στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα (νοσοκομεία, αγροτικά ιατρεία σε απομακρυσμένες περιοχές, απομακρυσμένα νησιά, φροντίδα στο σπίτι, ιδιωτικές κλινικές, εργοστάσια, ξενοδοχεία και πολλές ναυτιλιακές εταιρείες με πάνω από 500 πλοία σε όλον τον κόσμο) και ανταποκρίνεται σε παραπάνω από 22,000 κλήσεις ετησίως.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008. Επιπλέον, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχοντας εκτιμήσει την υποδομή και τις υπηρεσίες τηλεϊατρικής, θεώρησε την CardioExpress μια από τις “Inspiring Examples of Good e-Health Companies” in 2009.

Τέλος, μια Ναυτιλιακή εταιρεία πήρε την Ανανγνώριση ως ‘’Best Practice’’ & ‘’Noteworthy Effort’’ κατα την αξιολόγιση του DNV για την πιστοποίηση OHSAS 18001 προσφέροντας τις υπηρεσίες τηλεϊατρικής της CardioExpress σε όλα τα πλοία της.


Η Πορεία


2020


Επέκταση Υπηρεσιών Τηλεϊατρικής για Αντιμετώπιση Περιστατικών COVID-19

2014


Συνεργασία με
Allianz Worldwide Partners (AWP) 

2010


Συνεργασία με 
Mondial Assistance

2004


Παροχή Υπηρεσιών Τηλεϊατρικής στην
Ποντοπόρο Ναυτιλία

1997


Παροχή Υπηρεσιών Τηλεϊατρικής στην
Τοπική Αυτοδιοίκηση
 

1993


Ίδρυση Εταιρείας //
Τηλεϊατρική στην Καρδιολογία  

Τηλεϊατρικές Υπηρεσίες
Υψηλής Τεχνολογίας σε Παγκόσμιο Επίπεδο

ΕΠΙΚΟΙΚΩΝΙΑ

Πρεμετής 3, 17342
Αγιος Δημήτριος

+30 210 7252631

info@cardioexpress.eu

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τηλεϊατρική & Καρδιολογία

 Τηλεϊατρική & Επείγον

 Τηλεϊατρική & Ναυτιλία

 Τηλεϊατρική & Πρόληψη

We use cookies to give you the best experience. Read our cookie policy.